Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 23-03-2009 15:09:47
Huishouden & Energie

Katten in de tuin






hier, in de gemeente eindhoven, betaal je hondenbelasting €64,00 per jaar. hondenpoep opruimen verplicht, verplicht om een poepzakje bij je te hebben, honden aan de lijn binnen de bebouwde kom. geen poepzakje bij je: kost je €60,00, hond niet aan de lijn kost je €60,00 hondenpoep niet opgeruimd, kost je €120,00


katten: kosten geen belasting in einhoven, scheiten van katten, overal toegestaan, loslopende katten: overal toegestaan, overlast door loslopende katten: enorm! ergernissen door buurtgenoten door overlast van ongenode katten: enorm!


waarom die verdomde katten altijd los, en als de eigenaren er nu iets aan deden, zoals sterilisern of i.d, ho maar! kattenpopulatie neemt enrm toe, vorig jaar heb ik zelfs nog 14 jonge kittens uit m'n tuin verwijderd, en naar asiel gebracht, er stond geen naamplaatje op, van wie ze waren.....katten en honden: ok, maar dan ook dezelfde regelgeving, ik ruim de stront van m'n hond netjes op ja, maar de katten schijten wel in onze tuin, lekker hoor!


er is dan ook maar een oplossing om katten te verjagen: jachtgeweer! het is net zo'n plaag als met ratten, als je die eenmaal hebt dan..


succes met de katten, en geluid(ultrasoon), ach, dat helpt geen ene moer.(ben absoluut geen kattenhater, maar ik mot ze toch niet hier hebben, ze kunnen dan de boom in!)


gr. henri