Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vladja
vladja - 26-04-2009 18:46:22
Garantie & Verzekeringen

Ben je verzekerd bij beroving thuis.

destijds is de politie erbij geweest. er bleken nog meer van dit soort insluipingen te zijn geweest, dezelfde dag. de daders zijn nooit gepakt. wel kwam eruit dat een paar dagen eerder een auto met zigeunerachtige types (omschrijving van de politie) was gesignaleerd. die was ook gezien op de dag van de "insluiping".


mjn moeder had wel een ketting op de deur, maar heeft die eraf gehaald omdat ze de lieve meisjes, die hun oma kwamen bezoekken, niet goed kon verstaan. voor ze het wist stonden ze binnen en waren al haar juwelen verdwenen.


die bleken achteraf voor een groot deel niet verzekerd, omdat de inboedelverzekering maar dekking bood tot een bepaald bedrag voor kostbaarheden (juwelen, schilderijen etc.). zelfs het wel gedekte deel wilde ze niet uitbetalen, ook niet uit coulance. ze was daar ook jaren verzekerd. weet niet meer welke matschappij dat was.


vladja