Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

je
jeube69 - 05-06-2009 14:19:01
Huishouden & Energie

Wie kan mij helpen.

Ga ermee naar de action en ik bedoel dus het hoofdkantoor van deze keten. zij hebben u een ondeugdelijk product verkocht en hun weten waar ze het artikel vandaan hebben en kunnen op deze party weer verhalen.

waarschijnlijk heeft action dit artikel niet via unilever nederland of via een buitenlandse vestiging van dit bedrijf gekocht, ik vermoed zelf via een partijenkoper (die overtollige spulen/gesaneerde producten etc) opkoopt om ze vervolgens in een ander land (inderdaad meestal voorzien van een slecht vertaald stickertje) te verkopen. let maar op bij winkels zoals bijvoorbeeld action staan vaker artikelen, meestal schoonmaak/cosmetica/verzorgings artikelen, met een vertaling erop,
die wel eens niet helemaal duidelijk is.

wat betreft de cif die u gekocht heeft, lijkt het eerder op een middel om rvs aanrechtbladen mee schoon te maken.

heel veel succes gewenst.