Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-06-2009 18:22:19
Garantie & Verzekeringen

Autoverzekering en aantal km per jaar

discovery:


kijk eens bij zlm deze zijn het goedkoopst, je kunt er je auto alleen wa of allrisk verzekeren ongeacht de leefttijd van de auto, maar zelfs allrisc is er goedkoper dan bij een andere maatschappij b.v. wa-extra.


al heb je een "oudere" auto, is all-risc voor deze lage premie toch nog interessant. ik heb n.l. een renault senic van 1999 en had laatst een klein ongelukje door mijn schuld, kreeg zonder problemen bijna 2000 euro voor de reparatie.


tewijl als ik mijn auto van 1999 alleen wa of wa-extra had laten verzekeren, voor nagenoeg de zelfde premies als bij zlm voor de all-risc dekking, had ik niets gehad en zelf weer even 2000 euro op kunnen hoesten.


suc6


p.s. ik heb zo'n 70% korting en betaal (uit mijn hoofd) 375 euro voor all-risc, per jaar. zit tevens inzittende verzekering bij.


groetjes keessie