Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

OpTijdNaarBed
OpTijdNaarBed - 21-07-2009 17:18:24
Elektronica & TV

Digitenne

Hardwareerrorman herman schrijft dat hij zonder kaartje 52 stations kan zien. herman schrijft er echter niet bij dat hij in het grensgebied woont en/ of dat hij zijn kaartje gekraakt heeft. zonder abo heeft u enkel nl 1, 2, 3 en de regionalen.

helaas probeert nl geld te verdienen aan de digitenne. van achter een bureautje is door een manager (lees: flapdrol) bedacht dat er zoveel mogelijk tv-stations verstuurd moeten worden voor zo min mogelijk geld. daardoor komt u vele tv-stations tegen waar u nooit naar zult kijken. bijkomende (lees: grootste) nadeel is dat de datareductie die toegepast wordt enorm is. zoals mijn collega's al aangaven is dit niet prettig kijken, zeker niet op een groot scherm. overtuig u zelf ervan dat u zich hier niet aan stoort. vaak merkt men dit pas na een paar avondjes tv-kijken, maar daarna blijft men het zien...   (dan weet je waar je naar moet kijken...)

bovendien hield deze zelfde flapdrol niet van duitsers. er zitten dus geen duitse stations in het digitenne-pakket.

digitenne is leuk voor de camping. je zet de caravan neer, antennetje op het dak en klaar. verder laat het systeem veel te wensen over, voornamelijk dankzij de fijne managers.

het is overigens een kwestie van tijd (lees: managers/ flapdrollen) totdat er via digitenne hd verkrijgbaar is.