Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hrdwerrorman
hrdwerrorman - 21-07-2009 19:06:21
Elektronica & TV

Digitenne

@ jopies:

opgepast: er zijn hier twee heren(?) die over zaken schrijven waar ze geen verstand van hebben.

@ deinert, off topic:
"hardwareerrorman herman schrijft dat hij zonder kaartje 52 stations kan zien. herman schrijft er echter niet bij dat hij in het grensgebied woont en/ of dat hij zijn kaartje gekraakt heeft. zonder abo heeft u enkel nl 1, 2, 3 en de regionalen."

als je mij reactie goed gelezen had, dan hoefde je geen en/of dat hij zijn kaartje gekraakt heeft te schrijven. beetje dom....

"het is overigens een kwestie van tijd (lees: managers/ flapdrollen) totdat er via digitenne hd verkrijgbaar is."

deinert, verdiep je eens in het systeem dvb-t dan zie je dat het niet aanbieden van hd niet ligt aan managers, doch dat het huidige systeem het door de benodigde bandbreedte en het aantal verschillende zenders dat men aan wil bieden, hd niet toelaat.

wel dán goed lezen....;-)

h.
======================================================
@ willemo, off topic:

"helaas maar de mededeling van anderen dat er wel 52 zenders te ontvangen zijn en dan ook nog zonder smartcard zijn moeten naar het rijk der fabelen worden verwezen.
zonder smartcard zijn alleen de hilversumse en regionale zenders te ontvangen met smartcard alleen de programma's die via zenders worden uitgezonden die op relatief korte afstand van het ontvangspunt staan (zoals in het grensgebied met duitsland en belgië kan voorkomen).
dit geldt ook voor niet kpn apparatuur."

willemo, dit is de grootste bull-shit die ik in lange tijd gelezen heb. je hoeft me niet te geloven, doch ik zie het hier, met een ouwe tv "raster"antenne onder dak. belgië kan ik hier zonder logperiodische antenne als een multiwing op een mast met rotor niet ontvangen. duitsland is geen probleem. totaal 52 dus, zonder de nederlandse commerciële bagger. want dat is me de kaart/abo niet waard.

"zalig zij die geloven zonder te zien." daar hoor jij dus niet bij, willemo!

het cursieve gedeelte geldt voor ontvangers met of zonder smartcard. het is inherent aan het systeem dvb-t met zendvermogens van slechts 10 kwatt.
moet ik het nog verduidelijken?

willemo, wát geldt ook voor niet kpn apparatuur? met of zonder smartkaart? want dat heb ik hier. ik kan er zelfs geen smartkaart in krijgen, want er zit geen kaartlezer in beide dvb-t ontvangers.

h.