Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

moeder56
moeder56 - 01-10-2009 11:08:25
Huishouden & Energie

Nee-nee sticker

Weten jullie dat : de bezorgers een flutbedrag betaald krijgen en per adres betaald worden. regelmatig wordt door iemand per wijk geteld hoeveel stickers er hangen en dus krijgt de bezorger minder kranten. dat is dus de reden dat ze die stickers erafhalen.
wat die pizzafolder betreft. het lijkt me logisch als je een zelfstandig bedrijf bent in die buurt dat je dus bij iedereen de folder in de bus gooit. hier gaat het nl. om een klantenbestand op kleine schaal.
in zijn algemeenheid ben ik het met diverse schrijvers eens, doe iets nuttigs met eventuele reclame en geef het aan de sportvereniging. als je van iedere futiliteit zo'n probleem maakt heb je vast een moeilijk leven.