Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

do
donald1 - 21-12-2009 23:51:17
Geldzaken & Recht

Terugbetaling door wehkamp niet ontvangen!

[quote=lelyonnais schreef op maandag 21 dec 2009, 20:36]bij alle reactie is nog niemand op de idee gekomt te vragen aan wehkamp:

op welke rekening heeft u het geld overgemaakt?
want zelfs wehkamp kan fouten maken, zoals bij mijn dochter enkele maanden geleden. vragen, telefoon etc...ja mevrouw, het geld is overgemaakt....tot ik mijn dochter vroeg: heb je gevraagd op welke rekening? toen kwam het aan het licht dat maar een cijfer verkeerd was en ergens anders terecht kwam te staan op een andere rekening!

het probleem is meteen opgelost door wehkamp!!!

m.v.g. robert


hallo robert,

bedankt voor de reactie, maar op dat idee was ik al meteen gekomen en heb herhaaldelijk nagevraagd of ze het bedrag wel inderdaad naar het juiste rekeningnummer hadden overgemaakt. ze hadden wél mijn goede rekeningnummer maar..........u raadt het al, tot op heden nog geen rooie cent teruggekregen....!!