Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 16-01-2010 16:46:01
Geldzaken & Recht

waarom zorgtoeslag?

De belastingdienst berekend de gegevens van aangevraagde toeslagen. vervolgens, naar goedkeuring, wordt de gegevens doorgeven aan de uitkerende instantie. beide zijn echter 2 afzonderlijke instantie die als het mis gaat, zoals abelc zich vraagt hoe het kan, niet zomaar iets kunnen veranderen bij de andere instantie. is een opdracht doorgeven tot betaling, is de opdracht voor het hele jaar, en is bij de belastingdienst geboekt...als betaald!

abelc kan beide betaling even vasthouden tot de belastingdienst één bedrag terugvorderen. als abelc pech heeft, kan de belastingdienst van hem 877 euro terug verlangen, ontvang of niet! maar zoals ik het lees, staat het 877+ versus 877- misschien in zijn voordeel dat het een nieuwe jaar is en kort achter elkaar gegevens zijn ingewisseld tussen hem en de belasting!

m.v.g. robert