Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hrdwerrorman
hrdwerrorman - 12-02-2010 01:26:25
Geldzaken & Recht

Order plaatsing van mn ( minderjarige) dochter

Dag corry,

misschien krijg je recht.... maar principerijderij kost relatief veel energie. en waarvoor? gezien het bedrag, zou ik het er niet op aan laten komen. het zou je een hoop trammelant besparen. brieven naar vista en incassobureau enz.

maak er een cadeau van voor haar verjaardag o.i.d. en spreek haar nog eens nadrukkelijk toe.

maar vergeet met dat laatste ook haar vader niet. je mag van hem verwachten dat hij niet alles van haar toelaat op zijn laptop! zij werkt daar als minderjarige onder zijn verantwoording en hij dient toezicht te houden op haar internetgebruik. ze kan wel op ik weet niet welke sites surfen waar zaken op staan waar zij nog lang niet aan toe is of eigenlijk nooit aan toe moet komen...

en ik vind ook dat vader dit verjaarscadeau mag betalen, omdat hij zijn toezicht heeft verzaakt!

zo vraagt ook ons kleinkind van bijna 9: opa, mag ik op de laptop? (deze staat de hele dag aan in de woonkamer) ik: je hebt toch zelf een computer? zij: ja, maar daar kan ik niet mee op internet. of: die doet het niet.
wanneer ik geen tijd heb om er bij te zitten, dan komt ze niet achter mijn computer, want ik heb zorgen genoeg.... zo'n afspraak zou je ook met haar vader kunnen maken.

hardware error man.