Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vladja
vladja - 12-02-2010 20:33:25
Geldzaken & Recht

Wie erft van vrijgezelle broer?

Alco,

omdat je gelijk begint met uitzettend vervelende dingen te zeggen en niet eens de moeite neemt om alles te lezen, hier even wat vraagsteller schreef:

even voor de goede orde, mijn broer is 38 als hij heel veel mazzel heeft haalt hij de 39 nog. de kans dat hij 40 wordt is zo ongeveel 0%. mijn broer en mijn moeder gaan er van uit dat mijn moeder de erfgenaam van mijn broer is, ik dacht daar anders over. ik weet dat mijn broer wil dat het geld wat na zijn overlijden over blijft naar een goed doel gaat, mijn moeder zou dat regelen. ik vind dit prima het is zijn geld. maar als er geen testament is weet ik niet wat de rest van de familie doet als het er op aan komt. mijn bedoeling was om er snel achter te komen hoe het nu echt zat zodat ik mijn broer op het belang van een testament kon wijzen.

trouwens 9 minuten daarvoor had ik een stuk geplaatst over hoe het geregeld moet worden, als het geld naar goede doelen moet gaan.

excuses zijn hier wel op z'n plaats.

vladja