Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-02-2010 16:43:23
Huishouden & Energie

Laminaat na 2 weken al flink beschadigd

Ook ik heb problemen met de lifetime 25 vloer.
we hebben 2 erschillende lifetime vloeren, de shell kleur (offwhite) en de earth (zwart). met alleen de zwarte vloer hebben we problemen. vrijwel direct na het leggen waren er al op meerdere plekken ondiepe witte krasjes zichtbaar. nu na 8 weken is de vloer al behoorlijk beschadigd. heel veel witte krassen en op sommige plekken is de vloer wit uitgeslagen. er heeft al een expertise plaastgebvonden en de uitslag zal niet veraasend zijn. onze klacht is ongegrond. de conclusie is dat de vloer krasbestendig is maar niet krasvrij.
op de verpakking staat dat de vloer voor intensief woongebruik is maar zelf dragen we gaan schoenen meer in huis en ragen we mensen die op bezoek komen op hun schoenen uit te doen. belachelijk in het verleden hebben we ook altijd laminaatvloeren gehad met nooit enele problemen. de man die de expertsise uiitvoerde stelde overigens dat het logisch is dat als je een zwarte vloer aanschaft er snel krassen op zichtbaar zouden zijn!!!!!
we zijn een 2 persoons hishouden en door werk nauwelijks thuis. ik wil dus niet weten hoe de vloer eruit zien bij echt intensief gebruik.
ik inmiddels mijn rechtsbijstand verzekring benaderd..
was nog wel even benieuwd of lindsay1983 een ergoeding heeft ontvangen voor de vloer???