Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-03-2010 13:26:59
Geldzaken & Recht

Bdr containerreiniging

Vandaag kreeg ik telefoon van bdr , had 26,50 betaald , de gestorneerde kwartaal bijdrage maar omdat het dus gestorneerd is moet ik volgens hun 108,50 betalen , volgens de jaarfactuur ..hoop geruzie over en weer dus want ik ben niet van plan dit bedrag te betalen .en heb de rechtsbijstand ingeschakeld , althans die moeten even kijken of ze deze kunnen doen omdat het onder de 150 euro zit ..maar advies is altijd welkom .lojkt mij niet dat dit zomaar kan .

@ readac , ik heb het niet aangetekend verzonden omdat ik op verschillende fora's lees dat ze aangetekende brieven weigeren en eerlijk gezegt vind ik dat zonde van mijn geld .mijn bedoeling was dat als ik na 2 weken geen reactie had gekregen dezelfde brief nog een keer te sturen en na 2 weken nog een keer .maar ja hoe het nu gaat lopen weet ik dus niet .