Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sweetdentist
sweetdentist - 29-04-2010 12:58:13
Geldzaken & Recht

Enkele dagen later is iets afgeprijsd...wat dan

[quote=zinook schreef op donderdag 29 apr 2010, 08:34]ik heb het zelf meegemaakt met de aanschaf van de wii. een week later was deze in de aanbieding. maar ik ben dan niet zo'n huilie die dan dit soort streken uithaalt. ik denk dan bij mezelf: "pech gehad"

en je hebt geen antwoord gegeven op mijn vraag: als iets een week later duurder was geworden, was je dan nog geld gaan nabrengen? ik denk het niet, want dan denk je: zo, heb ik dat lekker in mijn zak zitten!

het verschil in meteen iets in de aanbieding kopen of dat je iets van te voren voor de normale verkoopprijs gekocht hebt en dan komt retourneren voor de aanbiedingsprijs, is dat de winkelier een boterham heeft kunnen eten van de producten die hij voor de reguliere prijs heeft kunnen verkopen. als er iets in de actie is, zit er maar weinig marge op, of verkopen ze het zelfs onder de inkoopprijs. dus als iedereen zoals jij zijn producten terugbrengt om toch maar de actieprijs te krijgen beroof je de ondernemer van zijn brood!





tja....dat is inderdaad een goede vraag wat zou ik doen als het even later duurder wordt aangeboden...maar ik heb dat werkelijk nog nooit meegemaakt..eerlijk niet. andersom wel redelijk vaak...met fototoestel met cd speler..|en ik heb hier niet alles op die manier kunnen omruilen...is net alsof je een apparaat koopt en dan is bij mediamarkt bijvoorbeeld goedkoper...dan denk ik ook ..dikke pech...en neem dat verlies..
en die prijzen oorlog die sommige ondernemers houden is bedoeld om klanten te trekken...met een lokkertje...onder de kostprijs...of dat nu verstandig is mogen ze zelf uitmaken.
het topic was dat je baalde als de prijs van een product vlak erna een stuk goedkoper is. en het is ook niet mijn bedoeling de boel te belazeren en zeker niet alle mogelijke combinaties van prijsverschillen te gaan beoordelen.
je gaat op die manier op de man spelen....dat hoeft niet. want net als je zag bij zo'n tegelhandel is er goed te handelen, zonder te frauderen....