Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

varabas
varabas - 04-05-2010 11:05:28
Geldzaken & Recht

Waar blijven de restanten van cadeaupassen?

Csies,

je vraag is: "waar blijven de restanten van cadeaupassen?"
die blijven op je cadeaupas staan, het bedrijf waar je de cadeaupas heb gekocht heeft het geld wat je voor de cadeaupas betaalde al binnen gekregen toen je hem bij de kassa betaalde.
deze restanten zijn leuke inkomsten voor bedrijven, denk hier bij niet alleen aan restanten op cadeaupassen maar ook aan b.v.
- niet gebruikte beltegoeden op prepaid telefoons.
- beltegoeden op telefoonkaarten voor de ouderwetse telefooncel, deze kaarten werden vroeger massaal gekocht door verzamelaars.
- niet gebruikte postzegels, veel gekocht door verzamelaars.

enz., enz.

verzamelaars zijn (waren) mooie "objecten" voor b.v. kpn en tnt, immers je verkoopt "een dienst" in de vorm van beltegoed of verzendkosten, die nooit wordt afgenomen.
dus gebruik je cadeaupas gewoon helemaal op en laat je dan niet verleiden tot de aanschaf van iets duurders, want dan wordt er weer aan je verdiend.

bassie (heeft nog een half velletje kerstpostzegels liggen, maar daar kun je gewoon bijplakken)