Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

he
hen.2 - 21-05-2010 01:10:22
Geldzaken & Recht

Ontslag na ziekte

Hallo asus, mij vrouw heeft het zelfde geval mee gemaakt die toen twintig jaar bij het zelfde bedrijf werkte, maar door een tia tijdelijk haar werk niet kon verichten, na zes maanden heeft zij haar werk hervat op de zelfde afdeling, ook zij werd gekeurd voor de wia minder als 15%, na een jaar was zij haar werk kwijt binnen tien minuten, u kunt naar huis gaan en een uitkering aanvragen,dit was onterecht maar bewijs het maar eens, wij hebben een goede(vrouwelijk) advocaat in de arm genomen en die heeft zich echt goeg ingezet voor ons, het kost wat, a.u.b. geen vakbond inschakelen die zijn te close met een bedrijf, als driehonderd het zelfde probleem hebben als jouw staan ze klaar, alleen ( zoek het even zelf lekker uit) dit
is ons gevoel, ik weet dat als ik wat ik hier boven lees, dat je erg sterk staat om dit kunnen winnen,je werkgever wel een brief sturen dat je voor alle facatures beschikbaar bent binnen het bedrijf en ook je oude functie, dus dit niet vergeten.

succes van deze zijde