Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 22-05-2010 02:13:34
Huishouden & Energie

Lekkage dubbel glas

Hoi maststraat,

je vroeg om mensen die hetzefde hebben ervaren. nou volgens mij heb je iemand. ik heb via een lokaal bouwbedrijf ook een enkele 14 meter lange muur met 7 ramen en 2 deuren dubbelsteens incluis dubbelglas laten verbouwen ook met 10 jaar garantie in 1997. op 1 deur na zijn inmiddels alle geplaatste dubbele beglazingen vervangen wegens lekkage. de meeste keurig binnen de 10 jaar dus garantie vervangen en zonder kosten behalve opnieuw schilderen. echter toen de 10 jaar voorbij waren ging dat niet meer zo eenvoudig. dat kwam doordat het lokale bouwbedrijf ook geen aansprakelijk meer wenste te dragen. ze verwezen me naar de producent te heerenveen. uiteindelijk gaven die toe dat het een productiefout was. maar 10 jaar garantie is 10 jaar garantie dus jammer maar helaas. heb toen met heel veel moeite het bouwbedrijf bewogen toch maar te betalen met succes.

het is nu 2010 en die ene deur is nog steeds niet lek. zou ondanks ook de daar aanwezige productiefout niet meer durven klagen zonder advocaat spong.