Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-07-2010 18:14:43
Huishouden & Energie

Huismiddel verdelging mieren buiten

Wnn, helaas lees ik sadische maatregelen tegen mieren. maar ja, zo zijn mensen. mieren hebben geen aaibaarheidsgehalte en zijn per definitie lastig. dan mag je alles wat in je sadische en ongemanierde hoofd opkomt toepassen.

mieren zijn pas een overlast als ze in je huis of caravan komen. dan kun je doorgaans weinig anders dan mierenpoeder strooien. als het even niet nodig is, dan zou ik toch een vriendelijker middel gebruiken. een milieuvriendelijke oplossing is koffiedik strooien. mieren houden niet van die lucht en zullen niet meer daar komen. het nest gaat niet weg, maar ze zoeken of maken een andere uitgang. zo af en toe veeg je weer op en strooi weer nieuw. mieren zijn zijn zeer nuttige wezentjes, die je niet zomaar moet doden en al helemaal niet met kokend water. mensen die dat doen, hebben een weinig geleerd over de natuur.