Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 16-07-2010 14:14:19
Elektronica & TV

Onweer/ bliksem inslag

Ik hoorde pas van iemand waar de bliksem in was geslagen dat er een vuurstraal uit het stopcontact kwam en een enorm eind de keuken inflitste. ik denk dat als dat gebeurd niets veilig is en heb gehoord dat de bliksem dan onder andere een magnetisch veld zoals televisie op kan zoeken, zelfs wanneer deze al ontkoppeld/ontplugd is. (tv)
maar of dat ook zo is? geen idee! ik heb god zij dank geen ervaring met blikseminslag, maar haal wel, als het onweer dichtbij komt, alle stekkers er uit, want voorkomen is beter dan genezen en al die afhandelingen met de verzekering is ook al geen lolletje. het kost je altijd geld, want ze gaan uit van de dagwaarde van je apparatuur.