Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 16-07-2010 15:22:02
Elektronica & TV

Onweer/ bliksem inslag

Wanneer er onweer aankomt trekken we alle stekkers uit de stopcontacten. ook die van de wasmachine.
van de koelkast en vriezer is niet mogelijk, dat zal bij een eventuele claim bij de verzekering maatschappij ook wel begrepen worden. wij hebben vroeger ook in een 'hutje in het veld' gewoond, we zaten met elkaar aan tafel. misschien is daar mijn angst voor onweer ook ontstaan.

later leerde ik dat je in een auto, caravan of huis wel veilig bent, het werkt als een "kooi van faradai.". zolang je maar niet met de voeten op de grond / aarde gaat staan of de wanden aanraakt tijdens een inslag.

en wat pa me altijd voorhield is, mocht je eens in het veld zijn en het gaat onweren, ga dan in een dichts bijzijnde huis naar binnen. of eventueel gaan schuilen in een schuur.