Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 16-07-2010 22:03:45
Elektronica & TV

Onweer/ bliksem inslag

Beste dvdonk,

ik heb niet gezegd dat men dan de verzekering half op zit te lichten. wel dat door al die schadegevallen de premie alsmaar verder omhoog gaat.
als men kan voorkomen dat er iets stuk gaat in een huis dan is het toch een kleine moeite om voorzorgsmaatregelen te nemen?
de ene verzekering keert wel uit in zulke gevallen, anderen niet. en je moet verdacht zijn op de dagwaarde van je spullen. als er bliksem in een oud toestel slaat, dan zul je waarschijnlijk niet zoveel geld krijgen dat je er een moderne platte toestel voor kunt kopen.
ik bedoelde ook als er meer schadegevallen zijn, zal de spoeling ook dunner worden.
er zijn genoeg voorbeelden op ander gebied waar het al aan de gang is. (zorgverzekering- eigen bijdrage. enz.) ik zal de heren verzekeraars maar niet op ideeën brengen.

moin