Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-07-2010 07:51:09
Elektronica & TV

Onweer/ bliksem inslag

Moin schreef op vrijdag 16 jul 2010, 22:03: beste dvdonk,
als men kan voorkomen dat er iets stuk gaat in een huis dan is het toch een kleine moeite om voorzorgsmaatregelen te nemen?
dat is nu juist mijn punt, het is geen kleine moeite. eerst moet ik het hele huis door om stekkers uit de muur te trekken. dan moet ik elke onweersbui in het donker zonder tv of radio of computer afwachten. en uiteindelijk alle stekkers er weer in, op meerdere apparaten de tijd weer resetten en mogelijk alle geplande opnames op mijn pvr weer helemaal instellen. en als ik dan bedenk dat het in de afgelopen 20 jaar pakweg 2 of 3 keer is voorgekomen dat bij mij in het dorp de bliksem in een huis zodanig is ingeslagen dat er echt veel schade was. dan vind ik dat heel erg veel moeite om een heel kleine risico te voorkomen.