Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

harrie
harrie - 22-07-2010 15:08:34
Winkels & Webshops

Grote verpakking goedkoper

Ach, als je 1 spijker wilt kopen (waar dan ook ) betaal je meer per stuk als een kilo tegelijk. niet alleen de verpakkingskosten, maar ook de kassahandeling maakt het duurder.

@edwardus.
*bijv. het ah huismerk en zaanse hoeve moet je niet met elkaar gaan vergelijken, net als c1000 huismerk en molkerij.*

melk heeft een landencode en fabrikantencode in een ovaaltje. laat nou zowel voor appie als c-1000 de code tussen het huismerk en het goedkope merk overeen komen, oftewel dezelfde melk. de verpakking is zelfs hetzelfde, alleen wat onaantrekkelijker bedrukt, om het niet te promoten omdat de winstmarge te klein is. zij verkopen dit alleen om te kunnen concurreren met a.. & l..
dus duidelijk wel vergelijkbaar, het enige mogelijke is dat er een dagje gesmokkeld is met de houdbaarheidsdatum, die normaliter heel ruim is...

salut, harrie