Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wh
wheely2017 - 03-09-2010 00:19:25
Geldzaken & Recht

Samenwonen

[quote=marcel75 schreef op woensdag 1 sep 2010, 13:49]geweldig advies van een schuldhulpverlener! je gaat eerst meer kosten maken, namelijk 2 woonruimtes en laat welbewust wel het risico nemen dat een schuldeiser de lat-relatie om zeep te helpen. 2 tandenborstels zijn immers tegenwoordig ook verdacht.

daarnaast kost dit advies de gemeenschap ook nog eens dubbel geld. er worden 2 volledige uitkeringen en toeslagen toegekend, terwijl ze wel kunnen besparen op bijvoorbeeld was, eten etc.

ik vind het een heel goed advies! waarom risico lopen om alles kwijt te raken. mensen met een wao raken toch al zoveel kwijt! daarbij komt nog dat ik vind dat de betrokkene eerst maar eens moet bewijzen van dingen af te blijven die hem in die ontwenningskliniek brachten. ik zou het risico niet nemen.