Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hrdwerrorman
hrdwerrorman - 03-09-2010 09:02:56
Geldzaken & Recht

Huisbaas eist aanleg van de tuin

@ eenigma of enigma:

".....ga de functie die me op de hoogte stelt als er reacties zijn uitschakelen en zal dus geen andere reacties meer lezen."

dus is een conclusie. doch het uitschakelen van de notificatie is geen garantie dat je dus geen reactie op je topic meer leest. nieuwsgierigheid kan je de nu volgende reacties altijd nog laten lezen...... wat zou je anders met je tijd moeten? .......

hoe zielig kun je zijn! te denken dat je vriendin en jij de enige op deze site zijn welke van een bijstandsuitkering (hebben) moeten leven en/of niet op wilders hebben gestemd.....
ik weet wel beter. er zijn hier legio die ondanks of juist door hun uitkeringssituatie toch (nog) vrijwilligerswerk doen. of vele fronten en al vele jaren. jij komt net kijken. hoe wil ke dat kunnen beoordelen? want (voor)oordelen doe je!

h.