Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

birdies
birdies - 10-09-2010 11:14:51
Elektronica & TV

Slechte ontvangst ziggo digitaal

Marcel, het advies om een andere decoder te proberen, was in 1e instantie gericht aan topicstarter. advies was trouwens niet om een andere decoder te kopen, maar om te proberen. dit om uit te sluiten dat de slechte ontvangst veroorzaakt wordt door de panasonic decoder.

begrijp nu dat jij ook een panasonic hebt en ook slechte ontvangst. de panasonic is ondertussen op zijn minst 4 jaar oud, de techniek gaat supersnel, dus n.m.m. is deze panasonic dan al afgeschreven. om het over verbeteringen in de voorbije jaren maar niet te hebben verder.

dus ook aan jou: waarom niet even een andere proberen (lenen, niet meteen kopen) en kijken of de ontvangst daarmee verbeterd.