Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ce
cees1234 - 11-09-2010 18:29:53
Huishouden & Energie

Blokker roest vrije messen zogenaamd maar roesten wel?

Hoi,

roestvrijstaal is een mix van verschillende metalen, het voordeel hiervan is dat het mes minder snel wordt aangetast door roest. maar dit heeft een negatief effect op de hardheid en daardoor op hoe lang het mes scherpt blijft. echte goede keukenmessen zijn gemaakt van carbon staal of vg-10 staal, dit staal is gevoeliger voor roest maar blijft zeer lang scherp.

dus beoordeel een keukenmes niet op de roestgevoeligheid maar op de scherpte en balans.

ben je opzoek naar een echt goed keukenmes. ga niet naar de blokker maar bekijk de volgende websites is www.nipponblades.nl voor echte japanse keukenmessen of www.knivesandtools.nl hier is een varieteit te vinden van verschillende kwaliteitskeukenmessen.


met vriendelijke groet,

cees