Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 29-09-2010 12:48:07
Huishouden & Energie

Kleur mijn interieur.nl

Reactie op debbie88 : levering behang

een fout in behang is uiteraard te betreuren.
in geval van een klacht wordt doorgaans het behang vervangen. in dit geval zat daar een levertijd op omdat het behang van de firma eijffinger opnieuw geproduceerd moest worden. aanvankelijk is door eijffinger aangegeven dat het in week 45/46 zou komen later hebben ze dat bijgesteld naar week 50. dit is ook overmacht aan de kant van kleur mijn interieur. omdat dat uiteraard erg lang is heeft kleur mijn interieur aangeboden het aankoopbedrag te crediteren.
debbie88 is hiermee akkoord gegaan.
de creditering heeft plaatsgevonden binnen de afgesproken termijn en daarmee is volgens ons de klacht ook netjes afgehandeld.

jammer dat door debbie88 daarna in december deze klacht is geplaatst en ook nog in februari (?) wordt vermeld dat er gedreigd is met aangetekende brief en andere maatregelen welke totaal geen invloed hebben gehad op de situatie.