Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 29-09-2010 16:55:40
Huishouden & Energie

Kleur mijn interieur.nl

Het is sportief van kleurmijninterieur dat zij zich nu in de discussie mengt.

toch denk ik dat het niet verstandig is om een welles-nietes discussie te beginnen, en al zeker niet op een forum.

een van de vragen van topicstarter was: "heeft iemand ervaring met kleur mijn interieur.nl?" mijn persoonlijke ervaring heb ik daarom opgeschreven, en ik was zeker niet tevreden op dat moment.

als je verder op internet zoekt, kom je helaas meer ervaringen tegen die niet zo heel positief zijn. keerzijde is wel natuurlijk dat men op internet eigenlijk bijna altijd de 'slechte' ervaringen leest, omdat mensen die wel tevreden zijn geen behoefte hebben om dit kenbaar te maken.

ik denk dat het nuttig voor kleurmijninterieur.nl is, als ze klachten gebruiken om de eigen dienstverlening te verbeteren. steek zeker geen energie in een welles-nietes discussie. belangrijk: zorg eens voor een keurmerk als: het thuiswinkel waarborgkeurmerk.


tot slot: ik heb het al eerder gezegd. jullie hebben een schitterende site, met een onwijs leuk aanbod. complimenten zijn op zijn plaats, eerlijk. wellicht kunnen jullie wat met deze feedback, en ik zou zeggen: ga er voor, en zo'n keurmerk is een aanbeveling voor zowel de winkel als de klant!