Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 03-10-2010 16:01:52
Huishouden & Energie

Konijn blijkt mannetje te zijn

@essie38

dierenhandel is niets verplicht, maar een beetje zaak zal ze met een paar weken terug nemen. zo niet: zet ze op marktplaats! gratis af te halen, of tegen een zacht prijsje. de ram laten castreren en lekker bij de voedster houden.

heb zelf ook konijnen. en heb altijd een 'gezinnetje'. 2 voedsters/of een voedster met een geholpen man ;) [helaas, de voedster is gaan hemelen] ik zou zeker de ram niet apart houden als het al een gekoppeld stelletje is. laten helpen en terug zetten. beestjes zijn zeer sociaal, en in tegenstelling wat de mensen doorgaans denken .... 2 in 1 hok is veel aangenamer voor konijnen dan dat het heel zijn/haar leven alleen door moet brengen.

jammer dat ik buiten-konijnen heb en nu de winter nadert er geen 2 kleintjes bij kan zetten .... anders was je er evt. 2 al kwijt. :)
maar misschien lezen meer mensen je bericht .... )

is even aftasten hier en daar, maar geen zorg. je raakt ze vast wel kwijt.