Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vanden bosch
vanden bosch - 15-10-2010 21:24:47
Geldzaken & Recht

Deurwaarderskosten en de rechtzitting

[quote=vladja schreef op donderdag 14 okt 2010, 21:15]
een dagvaarding wordt persoonlijk rondgebracht en bij afwezigheid in de brievenbus gegooid. meestal worden die een dag van tevoren mee naar huis genomen om 's ochtends te gaan betekenen. dat klopt met jouw statement.


en hoe weet jij dit? in de regel gaan de gerechtsdeurwaarders eerst naar hun kantoor toe en beginnen aan de eind van de ochtend met hun werkzaamheden buiten de deur.

[quote=vladja schreef op donderdag 14 okt 2010, 21:15]
geld wat de 17e overgemaakt wordt, is niet gelijk zichtbaar op een zakelijke rekening "vroeg" in ochtend de volgende dag. als het de al de volgende dag zichtbaar is, dan is de deurwaarder allang op pad.


als iemand op een doordeweeksedag 's morgens geld overmaakt via internetbankieren zie ik dat in de regel ´s middags op mijn rekening, maar in ieder geval de volgende ochtend vanaf 0600uur en dan zie ik alle betalingen die de vorige dag zijn overgemaakt. de feitelijke boekingsdatum ligt 1 dag verder.