Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lo
loesje48 - 24-10-2010 12:25:49
Elektronica & TV

Mediarecorder van upc

Beste eup1955,

grappig dat u geadviseerd wordt om de mediabox aan te zetten, mij werd juist geadviseerd om m uit te zetten, zodat het apparaat updates kan installeren. ik heb een hele tijd geleden gebeld met upc omdat onze mediabox bij het aanzetten een tijdje (eerste 3 min) zeer slecht reageert op de afstandsbediening (alle knoppen die je indrukt, doet-ie dubbel, en als je te lang op de volumeknop drukt springt-ie naar rtl4, heel vervelend) én omdat regelmatig tijdens het tv kijken de mediobox uit ging om softwareupdates te installeren. zo zijn er al meerdere films tijdens het opnemen afgebroken. ik moest toen t ding resetten (hielp natuurlijk niet), en volgens de callcentre medewerkster komen updates echt alleen 's nachts voor, en als ze overdag voorkomen, dan heeft-ie te lang aangestaan en niet kunnen updaten (??!!??).
anyway, n tijdje geen updateproblemen gehad, tot 2 weken geleden: ik had m uit gezet, en wilde m later weer aanzetten, en toen had hij zichzelf gereset: moest alles weer opnieuw instellen (taal, regiocode etc), en sindsdien ook een paar keer gehad dat ik de waarschuwing kreeg dat hij in standby ging (met name tijdens het beluisteren van digitale radio), en ook weer dat om kwart voor negen savonds (ja, fijn net tijdens het begin van n film) hij weer ging updaten. ik denk dus niet dat het aan het apparaat ligt, maar aan instellingen van upc. probleem is dat callcentermedewerkers steeds met non-oplossingen komen (batterij vervangen van de afstandsbedieing, terwijl het apparaat het probleem heeft bij zowel de upc- als de universele afstandsbediening, en de tv wel gewoon reageert, en resetten de afgelopen 2 keer ook niet heeft gewerkt), terwijl je lang in de wachtrij staat, en upc zo aan je verdient (en jij nog steeds met het probleem zit).
ik heb inmiddels geprobeerd me erbij neer te leggen, maar soms krijg ik de neiging het apparaat t raam uit te gooien.
succes dus