Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ronalddonders - 26-10-2010 15:20:06
Geldzaken & Recht

Volgorde van verantwoording na koop met ideal

Het geld kan niet op een betaalrekening staan bij ideal dat is kwatsch, ideal is in feite gewoon een systeem dat de verkoper bevestigd dat een betaling is vericht van de koper zijn bankrekening naar de verkoper, de betaling gaat zoals een normale betaling rechtstreeks van de rekening van de koper naar de verkoper.
ideal vind ik persoonlijk een slecht systeem, het geeft weinig zekerheid aan de koper. beter is paypal en nog beter is betalen met paypal en de overboeking rechtstreeks funden met je creditcard in paypal, je moet hiervoor een 0 saldo aanhouden bij paypal. zo heb je de veligheid van paypal en ook de veiligheid van je creditcard maatschappij mocht je er met paypal niet uitkomen.
zo had ik een keer een jas besteld in amerika, nooit ontvangen, webshop verklaarde de jas gestuurd te hebben, paypal gaf mij ongelijk en weigerde mij te vergoeden, vervolgens een dispute geopend bij ics visa, daar in het gelijk gesteld en zij hebben me vergoed.