Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gallito
gallito - 28-10-2010 23:14:16
Geldzaken & Recht

Skimmen en geld niet terug?

@supertrol (wat een naam, ik hoop dat u geen een echte internettrol bent...)

een heel vervelende ervaring voor u.

omdat het vergrijp(opname) in het buitenland heeft plaatsgevonden, kun je hiervoor in nl bij de politie geen aangifte doen om de simpele reden dat zij daar niets mee kunnen.
wat u wel kunt doen is op het ingevulde formulier van de bank door het politiebureau een stempel laten zetten, daar gaat de bank ook mee akkoord.

als de bank in hun onderzoek constateren dat het inderdaad om een geval van skimming gaat, krijgt u het afgeschreven bedrag volledig terug. meestal binnen een termijn van 3 weken.

let op:
uw bankpas wordt meteen geblokkeerd. voordat u deze vernietigt vergeet dan niet om eerst uw eventueel chip tegoed op uw rekening terug te storten.
de bank zal proberen u €7,50 te laten betalen voor de nieuwe pas, maar in geval van skimming zijn deze kosten voor de bank.