Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ajlpd
ajlpd - 12-11-2010 18:25:17
Geldzaken & Recht

Griep prik

Ik lees bedragen van 17 euro en 22 euro-nog-wat. wij betalen hier (n.o.-groningen) 35 euro voor een griepspuit als je niet op een oproeplijst staat, zoals cara-patienten, hart-patienten, ouderen enz.
dat het ongelijk is weten we allemaal wel en ook wel dat er een aantal lieden flink beter van wordt. bij ons is een rijbewijs ook flink duurder als ergens anders, terwijl het het zelfde kaartje is en dezelfde handelingen vergt.
eerlijk is het allerminst. toch neem ik jaarlijks de griepspuit, want ik heb lang geleden een keer echt griep gehad en dat wilde ik nooit meer. een paar jaar geleden kreeg ik toch nog weer echte griep, ondanks de spuit, en ben 3 weken thuis geweest. griep is een sluipmoordenaar en moet je niet te licht over denken. en dan bedoel ik niet een loopneus of een hardnekkige verkoudheid.
ik ben blij dat de griepspuit er is, maar ben het eens dat ongekende prijsverschillen zouden moeten worden aangepakt. kunnen ze misschien in den haag wel doen, want van regeren komt nog niet zo veel. ab klink heeft veel in de zorg verpest en regels ons door de strot gedrukt, maar misschien kunnen zo iets eenvoudigs wel weer recht zetten. wie weet . . .

aad degenkamp,
woldendorp (gn)