Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fanobliv
fanobliv - 13-11-2010 09:53:23
Winkels & Webshops

Houdbaarheidsdatum verpakte groente.

[quote=koster1 schreef op vrijdag 12 nov 2010, 22:06]hallo meneer de chef.
ik snap het volkomen!!
alleen is voor mij de logica nergens te vinden. want "45e" betekent toch gewoon "vrijdag 12 november"?! je vermeld het op een andere manier. maar er verandert toch niets aan de houdbaarheid van het product.
het maakt het voor mij verwarrend. er zijn winkels die vermelden "e45", andere weer "45e" en de overige producten "11-11-10". een vast systeem van aanduiding is voor de consument toch gemakkelijker?
en ik kan met mijn kleine beetje verstand niet begrijpen wat het verschil maakt in "het beheer van de groenteafdeling" dat er op een product staat "46c" of "17 nov 01". het betekent in beide gevallen van schrijfwijze dat het product op donderdag uit het schap moet zijn.

het betekend dat mensen het niet zullen zien ... behalve jij dan haha.