Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

moeder56
moeder56 - 15-12-2010 01:39:03
Geldzaken & Recht

Oude spaarbankboekjes

Dit vond ik op de site van omroep max


spaarbankboekjes, vele van u hebben ze nog in huis. zuur verdiende en zuinig gespaarde centjes. miljoenen guldens liggen er op die manier nog overal in nederland. bij het innen van deze oude tegoeden blijken de boekjes verjaard en is het geld verdwenen. banken beweren coulant om te gaan met het verjaringtermijn van 20 jaar maar in de praktijk sturen ze altijd een afwijzingsbrief. door de vele brieven die wij hierover ontvingen ging martine op zoek naar antwoorden.

zo sprak zij met de heer hilgersom van vereniging consumenten en geldzaken. zijn tip was om u niet neer te leggen bij één uitspraak van de bank. vaak sturen zij standaard afwijzingen maar valt er best nog wat te doen. leg de zaak neer bij de juridische afdeling van het hoofdkantoor en stuur in géén geval het spaarbankboekje op.

contact telefoon internet

consument & geldzaken


0900-43539457


www.geldwijs.nl