Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 19-12-2010 10:20:05
Geldzaken & Recht

Vava en reclameterreur

"de door u ingevulde gegevens worden vastgelegd in een bestand van wdm nederland bv dat is aangemeld bij het college bescherming persoonsgegevens te den haag onder nummer 1056889. periodiek zullen we u vragen uw gegevens te actualiseren en/of aan te vullen. uw nieuwe of reeds door ons in het verleden verzamelde gegevens kunnen, na analyse, door zorgvuldig geselecteerde bedrijven worden gebruikt om u per post, telefoon, sms of e-mail op de hoogte te houden van aantrekkelijke aanbiedingen, gratis productinformatie, nieuws en dergelijke. om dit zoveel mogelijk op uw interesses af te stemmen, kunnen we uw gegevens (laten) analyseren en combineren met andere bij wdm ondernemingen bekende gegevens en met gegevens van onze opdrachtgevers. daarnaast worden uw gegevens, niet identificeerbaar, verwerkt in marktonderzoeksrapporten. hierbij handelen we volgens de wet en regelgeving op het gebied van de bescherming persoonsgegevens en de gedragscode van de ddma.

uw e-mailadres wordt nooit doorgegeven aan andere bedrijven tenzij u hiervoor expliciet toestemming geeft. indien u niet langer e-mailings van de verenigde aanbieders van a-merken wilt ontvangen, kunt u uzelf op elk gewenst moment uitschrijven via de link onder in ieder e-mailbericht."

dit is hun privacy regelement. en door mee te doen aan hun enquete heeft u waarschijnlijk een vinkje gezet bij "accoord voorwaarden". en dan heeft u m.i. geen recht uw claim "nu wil ik een schade vergoeding van tenminste 10.000 euro".