Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marcel75
marcel75 - 10-01-2011 09:35:41
Geldzaken & Recht

Waarom stopt femke halsema ermee?

En het mooiste is nog dat de nu al grootste graaiers een jaar terug nog zeiden op te komen voor henk, ingrid, arie en truus. vervolgens hoor je meer over een aantal van die lieden buiten de kamer dan in de kamer. en van de rest hoor je helemaal niets omdat ze gewoon niet op komen dagen bij diverse vergaderingen.

daarnaast ben ik ook groot voorstander van een verbod op het tegelijk zijn van tweede kamerlid en gemeenteraadslid of lid van provinciale staten. dat is namelijk pas binnenlopen en blijkbaar zijn die laatste 2 baantjes op papier er nog wel even bij te doen. iemand die dat doet, heeft totaal geen respect voor de functie en moet minstens 1 functie niet naar behoren vervullen. dat is namelijk agendatechnisch gewoon niet mogelijk. maar ja, er wordt niet gekeken naar je aanwezigheid en prestaties, alleen naar het gegeven dat je in de administratie opgenomen bent.

wat ik verder ook van de motieven van femke halsema vind, ik vind dat zij het meer verdient heeft dan die leden die even (maximaal) 4 jaar in de kamer komen zitten en dan lekker veel wachtgeld op gaan strijken zonder ook maar 1x iets zinnigs gezegd te hebben of het woord gevoerd te hebben. en ja, die zijn er.