Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

inekel1953
inekel1953 - 29-01-2011 17:50:25
Geldzaken & Recht

Flexibele feestdagen

Ik ben het helemaal eens met erik008

het is van de zotte dat er groepen mensen zijn die het sinterklaasfeest wil afschaffen omdat het zoals eerder is geschreven door de zwarte pieten we aan het discrimineren zijn.

ook vind ik het niet kunnen dat er onderwijsinstellingen zijn waar geen kerstboom meer mag staan van de directie van die bewuste scholen, deze kregen klachten van die zelfde groep mensen die storen zich aan het christelijk geloof en dus ook de kerstboom en de sfeer die daar word gebracht.

laat nederland alsjeblieft wel nederland blijven, het is mooi dat elk ander niet nederlands afkomstig geloof hier welkom is, waar moskeeën voor worden gebouwd, toch is het ongehoord dat ze ons dit willen afnemen.

gisteren was met het journaal te horen dat in de nieuwe agenda's alle internationale feestdagen zijn opgenomen, waarbij men zich te laat besefte dat de nederlandse feestdagen waren vergeten te vermelden.
om dit te compenseren is er een "inlegvel" tussen gestopt waarop de nederlandse feestdagen staan vermeld. dat vind ik toch wel een lamage!.