Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pi
pinovogel - 09-02-2011 15:31:12
Elektronica & TV

Koelkast ariston maakt vreemde geluiden

Ik kocht 2 jaar geleden een bosch dubbeldeurs koelkast omdat de vorige na 26 jaar het een beetje opgaf.er werd gelijk bij gezegd bij expert dat deze meer lawaai zou maken als de oude en ze hadden gelijk.je hoort vaak een zuigend geluid en af en toe een knakkend geluid alsof er wat afbreekt en ik denk dat dat ijs is wat door het no-frost systeem , een ventilator die zo nu en dan draait en de lucht circuleert , los springt , die ventilator is trouwens al rap vervangen nadat ie vreselijke herrie maakte.maar vorig jaar heb ik voor in mijn schuur daar bewaar ik eieren in , met 15 kippen werd de andere wel erg vol, een aeg/elektrolux gekocht en die hoor je echt niet.het is zo'n a-plus model , je moet echt goed opletten wil je hem horen draaien en ik neem aan dat daar ook geen freon meer inzit.
maar met deze kou in de schuur slaat hij dus helemaal niet meer aan dus heb ik het vriesvak maar leeg gehaald.je ziet , de koelkast hoeft dus geen herrie te maken maar het gebeurt dus wel.