Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 21-02-2011 12:00:48
Huishouden & Energie

Seats and sofa's

......het word weer eens tijd dat kassa/radar weer eens alles onder de aandacht gaat brengen. ik vraag me eigenlijk af: kunnen hun zomaar verder gaan met die praktijken. dat snap ik dan weer niet.......

hoe vaak s&s al niet negatief in het nieuws is geweest, is niet te vinden. maar zoals hen.2 schrijft, de nederlanders blijven zich vergapen aan het prijsplaatje en kijken dan vaak niet verder dan hun neus lang is. geen keurmerk, geen geschillencommissie, slechte naam, maar toch daar kopen ............... en dan komen er problemen, en dan pas gaat men googelen en blijkt dat dit allemaal bekend was. maar ach, dat gebeurd mij toch niet ............... dit is niet persoonlijk voor ts bedoeld, maar mensen, kijk uit voordat je ergens iets koopt van € 2.300,00. neem de moeite om even te googelen, dat is niet waterdicht, maar voorkomt wel veel problemen.