Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 21-02-2011 13:38:18
Elektronica & TV

Beltariefverhoging kpn

Leuk, mobieltjes, pc met skype. maar ik denk dat er heel veel mensen zijn (o.a. ouderen) die deze technieken niet aankunnen/begrijpen. daarom zal een deel van de nederlandse beller blijven bellen van vast naar mobiel.

quote rjw: "je hebt het nu over de aansluiting die die mensen hebben. het gaat hier om de nummers die zij bellen. en aangezien de kinderen en kleinkinderen van oudere mensen steeds vaker alleen een mobiele telefoon hebben, gaan ook oudere mensen minder betalen.". goed gezien, rjw.

kijk even verder dan je neus lang is, verplaats je even in die (groot)ouders, die minder gaan gaan betalen. maar zoals gebruikelijk valt "men" over het duurder worden ................