Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ru
ruitenboer - 22-02-2011 20:32:50
Elektronica & TV

Beltariefverhoging kpn

Isdn is natuurlijk niet achterlijk zoals iemand stelt. er zijn nog steeds mensen en bedrijven die isdn nodig hebben. (kpn zou er graag vanaf willen). het zelfde geld voor de vaste lijnen. (kpn wil ze graag kwijt) dan kunnen de telefooncentrales opgedoekt worden.
maar soms heb je vaste of isdn lijnen nodig. bijvoorbeeld als je alarmering via de telefoonlijnen loopt. en de vaste lijn is nog steeds betrouwbaarder dan via internet.

maar los daarvan zijn de verhogingen van kpn absurd. 4 jaar geleden was internetplus bellen 2.5 cent p.m en bellen naar andere ipb-ers gratis.
hoeveel procent de verhoging in die 4 jaar van 2.5 naar 9 cent mag iedereen zelf uitrekenen.

een afkoop is een logische volgende stap en is al interessant als je voor rond de 5 euro per maand verbelde (oude tarief).

kpn hoopt natuurlijk dat mensen meer met de vaste telefoon naar mobiel gaan bellen want dat valt buiten de afkoop regeling.