Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-03-2011 14:35:18
Geldzaken & Recht

Rijschool (intest waarde) opgelicht gevoel

Ik vind het ook heel onduidelijk, ik ben van mening dat je vooraf moet worden ingelicht dat het langer kan duren, een test moet wel representatief zijn maar de praktijk kan anders uitpakken, dan is het wel aan de instructeur om je in te lichten tijdens de lessen en niet te wachten totdat jij vraagt hoe het met het examen zit.
wat vinden jullie dan hiervan? ik heb samen met mijn man motor rijles genomen bij rijschool correct in deventer, heel tevreden over de lessen, we zijn nu allebei geslaagd, kosten van 2 uur rijden 75 euro per persoon dat is heel redelijk. alleen het examen op de weg, dat was even schrikken! ik moest 622,00 euro afrekenen. het examen bij het cbr kost de rijschool 107,75 maar de rijschool rekent 210 euro plus 25 euro voor de eigen verklaring, plus de tijd voor de les. vinden jullie het ook niet vreemd dat je zoveel extra moet betalen dan het cbr rekent? ik heb eens op internet gekeken en sommige rijscholen rekenen zelfs 280 euro mijn rijschool met 210 euro was beslist niet de duurste. dat vind ik snel geld verdienen.