Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

quantas
quantas - 03-04-2011 11:52:34
Geldzaken & Recht

Wettelijke betalingstermijn ?!

[quote]zeg vriend, je zit weer eens onzin uit te kramen! ook zaken als huur, energie, ziektekosten (ziekenfonds bestaat al jaren niet meer, waarschijnlijk nog niet tot je door gedrongen?) behoren uiterlijk op de 1e van de nieuwe maand betaalt te worden.


ja in de ww misschien ja maar in het normale werkende verkeer echt niet.
en ja ik praat wel uit ervaring en niet van horen zeggen in de ww wandelgangen.

en bv met de huur ja ze eisen de eerste van de maand dat klopt maar zolang jij nog een oud huur contract hebt valt er niks te eisen zolang jij daar niet voor getekend hebt.

en ja dit is praktijk bij 4 mensen waar ik het van dichtbij heb meegemaakt dat de verhuurder uiteindelijk naar de rechter stapte en gewoonweg 0 op het rekest kreeg.

bij dit soort zaken telt tenzij je contract wat anders voorschrijft zolang de maand niet voorbij is, is er nog geen achterstand.

@ renate,

het is niet onbeschoft alleen sommige consumenten probeen gewoonweg alles naar hun eigen straatje te lullen.