Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pino123
pino123 - 21-04-2011 10:32:05
Garantie & Verzekeringen

U.w.v. uitbetaling

@mowocos,

ten eerste ben ik er niet van gediend om op zo'n manier aangesproken te worden. dit is een open forum, waar ik probeer neer te zetten hoe de redeneringen zijn. als je daar niet tegen kan, moet je hier niet reageren.

ten eerste, heb je al berekend hoeveel rente je misloopt? daarnaast heb ik niets geopperd over je vakantie geld, maar aangegeven dat het inderdaad geen vetpot is, en dat je niet voor je plezier een uitkering ontvangt.

ten tweede over de klacht indienen, inderdaad heb ik geen uitkering, maar als jij een betere manier weet, opper deze dan in plaats van om je heen te gaan slaan. daarnaast stoor ik mij aan de opmerking dat mensen met een uitkering 'gepeupel' zijn, deze opmerking is geheel voor jouw en is zeer vervelend voor de mensen die hier reageren en inderdaad een uitkeringen hebben.

dus misschien iets meer respect voor de mensen die hier 'normale' antwoorden geven en iets meer respect voor mensen die inderdaad een uitkering hebben.