Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sh
shera - 25-04-2011 22:52:55
Garantie & Verzekeringen

U.w.v. uitbetaling

Jaren geleden kreeg ik bericht van de wao. mijn wao die ik altijd op de 13 de kreeg, werd naar de 23 -ste geschoven omdat zij iedereen op dezelfde datum wilde uitbetalen,omdat dit zoveel zou schelen voor hun.

paar jaar later kreeg een vriend van mij wao en ik was helemaal verbaasd te horen dat hij het op de 13-de kreeg !!!

en nu kreeg hij dus ook bericht dat zijn wao ook op de 13-de kwam.
ik weet niet meer precies hoelang het geleden is ,dat dit bij mij veranderd is, maar het zal zeker 10 jaar geleden zijn.

dus ik vermoed dat zij dit idd doen om rente te trekken die 10 dagen. want waarom hebben zij in die 10 jaar bij nieuwe mensen de uitlkering op de 13-de gegeven en mij toen al veranderd naar de 23-ste.
dat had in 10 jaar tijd toch al lang op 1 lijn kunnen zitten en vervelend zijn ze wel bij de uwv. maar zo dom toch ook weer niet dat dit hun in 10 jaar tijd niet zou lukken.

maar al is het maar 10 dagen, vervelend is het natuurlijk wel, want je moet toch zorgen dat je die dagen geld hebt. en je moet vaak toch bepaalde vaste lasten weer regelen dat ze op andere datums worden betaald.

groetjes