Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 27-04-2011 16:44:35
Huishouden & Energie

Huren of kopen verwarmingsketel?



ja, kopen is het voordeligst maar de grote energiebedrijven kopen cv veel goedkoper in dan u als particulier bij een installatiebedrijf.

u geeft aan dat u enige euros per maand betaald, maar als u op de site kijkt van geas - zie ondervermelde link - dan kost dit voor een comfortplus pakket incl. onderdelen ( ketel max 5 jaar oud) voor een hr ketel tussen de 10 en 13 euro per maand. dit is op jaarbasis dus circa 120 - 150 euro en dat betekent omgerekend dat u dus voor dit bedrag een hr ketel voor 4 - 5 maanden per jaar kunt huren !!
voor de rest van het jaar gaat u dus echt voor een huurketel betalen en voor deze meerkosten ontvangt u na 12 - 15 jaar weer een nieuwe hr ketel volgens de modernste uitvoering. zet deze kosten eens af tegen uw eenmalige investering en installatiekosten en de jaarlijke abbonnementskosten ( u moet dan ook uw rentverlies meetellen want voor dit geld had u iets anders kunnen kopen) en u zult zien dat het redelijk dicht bij elkaar komt te liggen !!

plak onderstaande link in uw browser en kijk op deze site.
http://www.geas-particulier.nl/page/194/tarieven-cv-onderhoud-service.html