Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 28-04-2011 09:45:32
Huishouden & Energie

Huren of kopen verwarmingsketel?

1paul schreef op donderdag 28 apr 2011, 08:51: mostertpot schreef op woensdag 27 apr 2011, 20:41: [quote=1paul schreef op woensdag 27 apr 2011, 17:20

even beter lezen aub volgende keer en u heeft gelijk als u stelt dat huren en kopen beiden hun voordelen hebben maar huur is ten alle tijd duurder dan koop anders zouden de verhuur maatschappijen slechte zaken doen, hun kachel moet ook branden om het zo maar eens te stellen!!!

op het gevaar af te vervallen in vervelend hakketakken, geef ik nog een laatste reactie: jammer dat u stelt dat ik niet goed kan lezen beste1paul, een geval van de pot en de ketel. dat huren ten alle tijden duurder is, is beslist onwaar, dit ligt zoals ik al eerder schreef aan de hoeveelheid pech die je kan hebben of verdragen. als ik in mijn vorige woning en nu weer in mijn huidige woning geen goed onderhoudscontract had gehad, dan had ik al 4 tot 5 ketels betaald. bovendien als mijn financiële situatie zwak was geweest en dat is het bij 60% van de nederlanders, dan zijn die onvoorziene uitgaven niet alleen een financiële ramp, maar ook een emotionele last/zorg zijn(ervaringsdeskundig in deze).
in mijn bijdragen hier laat ik het aan de vragensteller over om een keus te maken tussen koop of huur gebaseerd op mijn ervaringen met mijn laatste 3 koop ketels(omdat ik niet te ver in de tijd wilde teruggaan, anders zou het beeld nog triester zijn) en niet op positieve of negatieve aannames. je stelling dat een verhuurders slecht zaken zouden doen als huur niet duurder was dan koop, slaat nergens op, want als je het zo stelt, dan doen dus nu de verkopers slechte zaken of de aanbieders van onderhoudscontracten. voor elk bedrijf geldt dat je de schoorsteen kan laten roken, door 'gemiddeld', over verkoop van producten en/of diensten, 'winst' te maken. als koper of huurder zit je in een andere situatie. hoe meer geld je tot je beschikking hebt, hoe minder je hoeft te 'verzekeren'. in dit geval d.m.v. een onderhouds- of huurcontract.